Acest articol are doar rol SEO, nimic mai mult si nu vreau sa-i fac onoarea distinsului iredentist de a fi mai cunoscut decat este. Nu are legatura nici macar cu Ardealul, nici cu restului lumii, nu se refera la discutii incomode si nicidecum libere. Aveti mai jos o poza cu ceea ce se discuta pe acel grup al iredentistilor maghiari, unde cativa romani inimosi si car enu au inteles adevaratul scop al separatistilor maghiari se chinuie sa arata ca in Romania traiesc de veacuri romani.

Ardealul versus restul lumii. Discuții incomode dar libere

Am mai scris despre “patronul” iredentistilor din Ardeal – daca poate fi numit ardelean unul ce isi face veacul prin Bucuresti, orasul simbol al tarii pe car eo detesta, contesta si pe care nu pierde macar o singura zi fara sa o improaste cu noroi. Exista o simbolistica in titulatura Ardealul versus restul lumii. Discuții incomode? NU, este doar o jalnica tentativa de a pune in antiteza ardelenii ( dupa modelul concursului de umor Oltenii & restul lumii, concurs cu mult mai multa vechime decaat jalnicul grup ) si restul tarii.

Ce viseaza iredentistii maghiari? In primul rand un Tinut Secuiesc, apoi o federalizare a tarii si ulterior o rupere a Transilvaniei de tara. Nu cred ca au nicio sansa de izbanda, desi nemultuiti de repartizarea banilor din Ardeal sunt destui, doar ca solutia nu este ruperea de tara, federalizarea ci impartirea corecta a banilor din impozite si taxe locale si TVA. Discutii incomode? DA, daca prin asta intelegi ca o gasca de nomazi incearca sa denigreze orice este romanesc – daca tu spui ca Decebal a fost mare, ti se spune ca a murit tradat, daca zici ca Avram Iancu a lupta pentru romani se aduc articole in care se spune ca nu este roman ci evreu – ca si cum etnia sa ar avea ceva cu lupta romanilor din Ardeal. Cam asta este povestea Ardelului versus restului lumii, un grup condus de un maghiar iredentist. Punctum!

Ardealul versus restul lumii

Ardealul versus restul lumii. Discuții incomode dar libere