Azi am decis sa fac niste cumparaturi la Media Galaxy din Arad, printre care un telefon Samsung Galaxy S6 SM G920F si o tableta cu tastatura ( ei le zic 2 in 1, desi e departe de a fi notebook sau altceva ). Asta desi am mai avut cateva neplaceri cu ei acum cativa ani, dar asa este cand esti comod si nu vrei sa alergi, iar colegii lor de la acelasi etaj au inchis magazinul.  Experienta veche era legata de o tableta primita cadou, la un pret estimat de 200 de lei. Mai bine ma lipseam de cadou, pentru care am cheltuit de doua ori valoarea si m-am ales cu o jucarie stricata.

Din nou despre Media Galaxy din Arad – intre profesionalism si nepasare

Lasand vechile experiente in trecut sa vedem ce am cumparat azi, o tableta Acer One 10, cu tastatura incorporata si la care nici acum nu stiu daca poti sa-i maresti memoria cu 128 GB sau doar cu 64, pentru ca nici salariatii Media Galaxy din Arad nu stiu si nici pe site nu scrie la specificatii. Cand sa cautam pe net, descoperim ca magazinul nu are acces la cautarile pe Google, deci luam un mircoSD de 64 GB ca sa nu riscam. De ce am optat pentru ea? Pentru ca se detaseaza tastatura si are un port HDMI, exact ce-mi trebuie ca sa o pun la un Smart Tv. Cand a venit vorba de cadrul microSD, oricum nu aveau pe stoc unul de 128 GB, asa ca discutia s-a incheiat brusc.

Zic sa-i fac sotiei un cadou, un smartphone Samsung Galaxy S6 SM G920F la 2.000 de lei ( ca sa nu mai socotim banutii ), doar ca aveau doar modelul albastru pe stoc. Bun si asa, pana la urma e un telefon pentru doamne, iar dupa ce am vazut cateva review-uri, zic eu ca a meritat banii. Adica ai un smartphone cu o camera principala de 16 MP cu panorame, deci chiar merita investitia – daca compari cu alte jucarii de acest fel – parerea mea. Acum am dat deja 3.000 de lei noi pe 3 jucarii, o tableta si un card de 64 GB la care adaug un telefon bunicel.

Samsung-Galaxy-S6-32GB-SM-G920F