Ma gandeam ca daca tot am cateva domenii de vanzare sa avem pe site si categoria dedicata celor care vor sa vanda sau sa cumpere domenii web. Serviciul este gratuit 100%, tot ce se cere de la dumneavoastra este sa oferiti cat mai multe detalii legate de acest domeniu, daca a fost folosit si a avut continut, daca se vinde cu site sau fara ( adica cu design, continut, etc. ), vechime, de la ce firma a fost cumparat – Godaddy sau altele, cat costa transferul ( in cazul in care stiti, desi recomandat ar fi sa va informati, pentru a usura mult discutiile cu potentialii clienti ).

Domenii de vanzare – lisa si descriere

Asa cum ii sta bine romanului, propriul exemplu vorbeste de la sine. Iata mai jos o lista cu domenii ( cu site cu tot ) scoase la vanzare. Pretul se calculeaza usor, numarul de articole x 1 euro la care se adauga cate 10 euro pe an vechime.

# AutoAsig.Info – un site ce poate aduce venituri destul de usor, in fuctie de ceea ce veti scrie in continuare pe el
4Cinema.Info – site care evident vorbeste de la sine, recenzii sau chiar filme online
Ghimpele.Info – site ce poate fi dezvoltat usor in mai multe directii, de la politica si pana la umor

domenii de vanzare

Avem si cateva site-uri scoase la vanzare din domeniul Fashion, Home-deco, etc. Nu le-am listat inca pentru ca teoretic inca produc mai mult decat ar rezulta dintr-o vanzare. Daca totusi iti face cu ochiul unul dintre ele, cum ar fi 4Fashion.Info, 4uLAdy.Info sau Casa-mea.Info, nu ezita sa-mi dai un pret de pornire al negocierii, cu siguranta ne vom intelege cumva.

As mai adauga si ceva pe turism, cum ar fi ValeaPrahovei.Net, tot la categoria ofere-mi un pret bun si va fi al tau! Deci eu am dat startul, urmeaza sa folosesti si tu sectiunea de vanzari ( cred ca nu este nevoie inca si de cea de cumparari ), scoate-ti la vanzare domeniul pe ClubSeo.ro!