Azi am aflat de George Bonea si despre ce face el, am ascultat 20% dintr-un videoclip al sau si m-a demotivat total sa merg mai departe! Si-a atins scopul, e tare omul, pe bune! Asa ca am zis sa va zic si voua despre el, daca vreti sa ingrosati turma celor 44.000 de urmaritori sau cum le-o zice la aia de pe YouTube, tot inainte – ca inainte era mai bine, cu siguranta. Ce am inteles eu din cele 3 minute de discurs al sau [ dupa ce am sarit de reclama de unde scoate el banii aia de trai de zi cu zi ]?

George Bonea m-a demotivat total

Dupa pleiada de speakeri motivationali iata ca a mai aparut  unul demotivational, adica nu te motiveaza ci cin contra, iti explica ca asa esti tu, fara sanse. Nu ma mira ca a aparut si asta pe piata, iar cei 44.000 de urmaritiri de pe FaceBook arata ca se poate. DA, pe FaceBook nu sta asa de bine, dar ce conteaza daca poate si lumea il ia in seama. L-am vazut la Maruta, am aflat ca lucreaza la Mercury 360 – o chestie care foloseste cookie-uri, ca asa se prezinta pe Google firma la care lucreaza George Bonea.

Printre altele George Bonea este Social Media Manager la G2 Travel, habar nu am ce face acolo, probabil se ocupa de contul lor de FaceBook, care merge excelent, au deja aproape 2000 de fani [ pe Romania, dar pe tot globul? ], asadar omul e pe felie, cum se spune. Cred ca o sa trec peste chestia asta cu moaca online si o sa ma apuc si eu sa devin vlogger, cine stie de unde sare iepurele? Am auzit ca un vlogger castiga sute de mii de euro pe Youtube, asa ca nu ar strica sa ma reorientez.

Ia exemplu de la George, nu ala de la BCR – ca idee peste nici doua saptamani va fi singura varianta de a accesa online contul tau, iar daca crezi ca poti face stend-up comedy, adica sa spui bancuri prin bodegi, nu sta pe ganduri, ies bani frumosi din asta. Mult mai multi decat scriind pe blog-uri.

Activitati online George Bonea: este proprietarul Georgeisme.ro, un site excelent, cu ceva fani pe FaceBook [ cam 35 azi, dar maine? ] unde scrie ca si altii despre orice. Smecheria este ca are clienti pentru publicitate, deci cheia succesului? Pune-ti moaca pe internet, fii activ si mai ales indraznet! Uite ca am facut si eu un slogan motivational, dar ca sa fie ok trebuie ceva care sa te demotiveze: deci concluzia este ca TU nu vei reusi, pentru ca nu ai talent, carisma si mai ales mustati cu care sa iesi in evidenta.

George Bonea