Pentru indragostitii de filme online avem o veste buna, il puteti vedea pe Vin Diesel in ultimul sau film istoric, Hannibal the Conqueror (2016). Rolul lui Hannibal Barca este interpretat magistral, iar istoria este respectata aproape fidel. Cele trei Razboaiele Punice au inceput in anul 264 inaintea erei nostre si s-au terminat cu victoria definitiva si distrugerea completa a Cartaginei in anul 146 î.Hr. Desi italienii vor sa ne spuna ca l-au infrant pe Hanibal, acesta din urm a aparasit pamanturile Italiei neinvins.

Hannibal the Conqueror (2016) online subtitrat in romana

O istorie adevarata, cea a lui Hannibal Barca, luptatorul si generalul cartaginez ce a reusit sa zguduie din temelii Roma antica. Totusi a pierdut ultima batalie a celui de-al doilea Razboi Punic, la Zama. Vin Diesel si Valentino Morales ( va juca rolul fatelui marelui general, Hasdrubal va vor incanta pe parcursul a peste doua ore de film. Dac va doriti sa vedeti in premiera online subtitrat in romana filmul Hannibal the Conqueror, tineti aproape.

Pentru a viziona filmul Hannibal the Conqueror (2016) online subtitrat in limba romana sunteti invitati pe site-ul Cinema 24h, iar daca v-a placut va invitam si pe pagina noastra de FaceBook dedicata filmelor online. Chiar daca ati vizonat versiunea din 2006, magistrala as zice eu, cred ca cea in care Vin Diesel joaca rolul lui  Hannibal Barca va fi la fel de interesant, mai ales ca efectele sunt mult mai realiste. Iar daca ma intrebati pe mine, Hannibal este cel mai mare general al tuturor timpurilor, mai mare ca Cezar sau Napoleon. Daca ar fi decis singur soarta razboilui, cu siguranta alta ar fi fost istoria.

Hannibal the Conqueror (2016) online subtitrat

Hannibal the Conqueror (2016) online subtitrat in romana