Invazie de asiatici pe FaceBook in grupurile de romani, dar cum putem scapa de ei? In primul rand te uiti daca ai bifat la acceptarea de membri in grup ca acestia sa fie aprobati de un administrator. Asa ai scapat sa se adauge si sa se si aprobe singrui acesti SPAM-eri. Nu stiu ce au de gand si de ce fac asta, dar este o realitate care nu prea imi place. Mai ales ca nu par destul de inteligenti, isi pun poze cu persoane de la ei din tara si localitatile la fel. Deci care o fi scopul?

Invazie de asiatici pe FaceBook in grupurile de romani

Grupurile de pe FaceBook au si ele avantajul lor, faptul ca o postare este vazuta practic de toti membri sai, in timp ce la o pagina daca nu platesti nu pot vedea actualizarile decat o mica parte din cei care au dat like. Exista si dezavantajul ca ingeneral la grupurile cu mii de membri ai sute de postari pe zi, total neinteresante in marea lor majoritate.

Dar ce sa-i faci? Incerci sa ataci problema din toate unghiurile, site, pagina si grup pe FaceBook. Asa sansele cresc, am sinte-uri unde 80% din trafic este din retelele de socializare, adica undeva la peste 3.000 de unici pe zi. Nu este rau, zic eu. Poate ca traficul organic are avantajele sale, dar zic eu ca si cel venit de pe FaceBook te poate ajuta. Vrei sa discutam pe tema asta? Te astept cu parerea ta la rubrica contact sau la discutii. Orice parere este buna, pentru ca poate duce la ceva mai bun.

Discutii

Invazie de asiatici pe FaceBook in grupurile de romani