Dupa ce m-am procopsit cu un Samsung S7 Edge, cu 32 GB memorie si 4 GB de RAM, uite ca Apple se pare ca nu va lansa iPhone 7S ci direct iPhone 8! Prima modificare importanta de design? Adio butonul rotund de sub ecran, iar marginile vor fi rotunjite, ca ale rivalului sau de la Samsung. De unde stiu specialistii Club Seo ca este asa? Pai in 2017 vom sarbatori 10 ani de la lansarea primulu imodel de iPhone, va dati seama ce repede trece timpul?

Lansarea lui iPhone 8 va fi in 2017 – pret mai mare si design nou

De ce nu am publicat o poza cu viitorul iPhone 8? Pentru ca unii spun ca va avea ecranul flexibil, altii ca va avea o super camera frontala de 25 MP, ca va avea un ecran mai mare si ca in loc sa ne chinuim cu scanarea amprentei digitale, ne va scana irisul. Adica nu mai e nevoie de degetul tau, ci de ochi! Sper sa nu le vina o idee celor ce vor sa-ti “matraseasca” noul iPhone! Sper sa nu avem surprize si de la Apple, caci dupa ce am vazut ce s-a intamplat cu Samsung Note 7, iar bateria lui S7 Edge nu explodeaza dar tine doar 24 de ore, sper sa-mi iau un iPhone 8 cu mult mai bun.

Deci cei ce s-au grabit sa isi ia un iPhone 7 Pro vor plange cu lacrimi de crocodil, pentru ca noul model iPhone 8 va fi cu mult mai performant, va fi dotat cu un procesor nou, mult mai rapid si sper eu mult mai economic – sau cu o baterie revolutionara care sa tina macar 3 sau 4 zile! Vrabia malai viseaza, cred ca o sa stau cu acumulatorul USB langa el tot timpul!

iPhone 8

Lansarea lui iPhone 8 va fi in 2017 – pret mai mare si design nou