Dupa ce in decembrie si ianuarie a mers ca pe roate, am crezut ca in februarie, fiind luna de doar 28 de zile lucrurile vor merge mai slab. Nu stiu daca totul pleaca de la intersul pentru varsta Dianei Rotaru, dar cert este ca veniturile din Adsense au crescut cu 20% in februarie fata de ianuarie! Asa ca eu nu pot decat sa sper ca asa va fi si in luna martie – inspiratie sa am eu, ca de restul se ocupa Google. daca reusesc sa ma ocup de site-urile gazduite de portalul e4Uk.Info cu siguranta ca e loc de mai bine, mai ales ca CPC-ul pe UK este net superior celui continental.

Luna februarie – cea mai profitabila luna din ultimii 5 ani

Ma bucur ca lumea vrea sa vada in continuare seriale turcesti, cel mai cautat fiind in continuare serialul Petale de singuratate, ceea ce ma mira este ca nu gasesc inca un cumparator serios pentru site-ul Actori.Info, dar asta este o cu totul alta discutie. La fel de curios sunt daca voi gasi un cumparator pentru ClubSeo, mai ales ca ati vazut sper ca forumul ArenaWeb este mort, pe SeoPedia daca mai misca ceva e ok, dar cu siguranta nu mai vezi atata animatie cum era odata – sa fie de vina bannarea membrilor mai noi si mai certareti?

Deja ma simt sa zic asa ambitionat, reusesc sa urc macar un site la peste 1000 de euro pe luna? Ar fi ceva, nu-i asa? Evident ca nu o sa-mi dea nimeni pe el 36.000 de euro, adica venitul pe trei ani in avans, dar nici eu nu cred ca l-as vinde nici macar la baniia stia. Alta treaba este cu donatiile de papagali vorbitori, aici deja am dat papagalul dar lumea imi tot scrie, de ce nu sterg articolul nu stiu nici eu, ma simt asa mai important cand vad ca stau bine in cautari si ma mai baga lumea in seama! Data viitoare o sa vorbim despre trecerea de la protocolul HTTP la HTTPS, o fi de bine sau de rau? la mine nu se vad scaderi, ba chiar cresteri – dar poate ca nici concurenta nu a facut mutarea si a pierdut puncte mai multe ca mine, cine le stie pe toate in SEO?

Bani cu blogul tau