Mircea Badea, ala mai care face spagatul la Antena 3 in direct, cum sa nu-l stii? Ei bine, el are o pagina de FaceBook si un site, pagina avand peste 309 mii fani, deci un numar considerabil, daca te gandesti ca noi abia adunam 100 de mii din cateva pagini, cea mai mare avand nici 20 de mii. Mi se pare ca ar trebui sa mearga ceva mai bine zic eu, daca ma gandesc la notorietatea sa, dar uite ca nu este chiar asa. El are in jur de 5.000 de vizitatori pe zi, cu un maxim de 20 de mii! O fi mult, o fi putin, nu stiu, ziceti voi!

Mircea Badea chiar el si traficul real pe internet pe blogurile personale

Daca ma gandesc ca noi am avut un maxim de 15.000 de vizitatori unici si in medie avem undeva la 2.000 pe zi, parca ne simtim deja mai bine, comparativ cu blogul lui Mirca Badea, nu-i asa? Ce ma frapeaza este numarul mare de fani si traficul relativ scazut, desi daca te uiti ca la sectiunea de bloguri ocupa locul 13, o sa zici ca e urmarit de ghinion. Sau o fi din cauza Antenelor, care au ramas far asedii? Habar nu am, am dat intamplator peste site, peste statistici si nu am rezistat tentatiei de a face o comparatie.

Evident ca nu pot sa ma laud ca am un site mai tare ca al lui, niciunul – asta e sigur! Dar cumulate doua sau trei, il depasesc! ­čÖé In fine, lauda de sine nu miroase a bine, iar eu sunt cam laudaros, recunosc. Nea Mircea, iti urez succes, recunosc ca nu ma uit la Antena 3, dar asta nu inseamna decat ca nu ma uit la stiri de-a gata, puse pe tava de Varan. In rest, pace voua bloggeri din toate tarile – uniti-va!

Mircea Badea chiar el

Mircea Badea chiar el si traficul pe internet