Atunci cand vrei sa-ti promovezi afacerea pe FaceBook ai de ales intre cateva variante de promovare: iti creezi pagina ta si incerci sa atragi pe ea cati mai multi potentiali clienti, te inscrii in cat mai multe grupuri si incerci sa postezi – aici ai de luptat atat cu reteaua de socializare cat si cu adminii grupurilor, sau apelezi la o firma specializata [ sau folosesti FaceBook Ads ]. Daca ai nevoie de promovare in domenii legate de hand-made, te putem ajuta noi sa te promovezi!

Promovarea afacerilor prin Social Media – FaceBook

Sa zicem ca ai o afacere la inceput de drum sau vrei sa te extinzi si sa folosesti Social Media pentru a gasi noi clienti. Poti angaja unul dintre specialistii nostri [ contract de munca cu 2 sau 4 ore pe zi ], iar in functie de cerinte se stabileste si bugetul. O mare greseala facuta de cei ce vor sa-si dezvolte pagina de FaceBook: lipsa de continut specific, nisat pe afacerea lor. Mai pe scurt nu dezvolti pagina cu cafelute de dimineata, postate pe pagina ta ci cu articole legate de ceea ce oferi tu ca produs, serviciu.

Solutie: un blog interesant, asta ar costa sa zicem la un nivel de un articol pe zi de 5 euro, 150 de euro pentru content, inca 150 pentru Social Media – angajatul – deci un minim de 300 de euro lunar. Varianta ieftina: faci tu toata  munca si nu platesti pe nimeni. Evident ca bugetul poate creste in functie de rapiditatea cu care doresti sa maresti publicul. Oricum pregateste-te la o investitie pe cel putin sase luni, daca vrei ieftin si repede, o sa dai gres – experienta o dovedeste!

Social Media - FaceBook