Ca sa vezi unde dai si unde crapa, cautam ceva si am dat iar de Corbii albi, de data asta un video pe YouTube intitulat Pui de dac, asa ca daca pana acum aveam dubii despre intentiile maghiarilor de la Corbii albi, acum sunt singur ca nu m-am inselat, niste pacalici care se prefac ca nu sunt separatisti, ca nu sunt antiromani, dar sa pui un clip cu copii maghiari si sa scrii Pui de dac, cred ca spune totul despre ei. Evident ca separatistul Csaba Szabo ne zice ca e o aluzie la vremea lui Ceausescu, ca bla bla, etc. Asa-s unii, mancatori de nu mai zic eu ce, dar fac cu siguranta aluzie doar la ceva maroniu. Sa fie cacao cu lapte, evident!

Pui de dac – Corbii albi

Sincer sa fiu nu stiu de ce mai scriu despre Corbii albi, camd ei sunt negri ca funinginea, dar sa zic asa in gluma – nu m-am putut abtine, desi e aiurea, nu gasesc o poza reprezentativa si mai mult decat sa explici ca a scrie Pui de dac – este de fapt o aluzie la ceea ce ne acuza mereu maghiarii, ca unii dintre romani se cred urmasi ai dacilor, ca si cum daca ungurii se cred urmasii lui Attilo desi genetic s-a dovedit deja ca sunt urmasi ai romanilor, slavilor si germanilor din Campia Panonica, asta schimba cu cedva realitatea sau perceptia lor.

Am impesia ca acesti maghiari de la Corbii albi nu pot trai daca nu pisca ca sa nu zic musca de fund romanii. Daca as fi ca ei as zice ca sunt niste grobieni care nu au ajuns in secolul XXI, dar nu o sa zic. Sunt convins de ceea ce zic, pentru ca daca aveai alt scop decat sa scrii tot felul de chestii  negative despre romani, scriai experientele pozitive, sau daca nu te lasa inima, scriai despre maghiari, nu despre romani! Asadar, astia sunt de fapt cei care distrug Ardealul, cei asemenea Corbilor albi.