Desi probabil ca multi se vor intreba de ce as schimba o casa pe un apartament, raspunsul este simplu: caut pensionar care sa nu trebuiasca sa faca naveta la Arad, simplu nu-i asa? Vreau sa fac schimb pe schimb, fara sa mai platim diferente, deci doua camere la bloc, decomandat, pentru trei camere la curte in Ungaria, la 45 km de centrul Aradului sau la 16 de la vama Turnu! Avand in vedere ca nu stau tot anul acolo nu pot veni sa arat casa ori de cate ori cineva are impresia ca o cumpara, asa ca nu ma contactati ca sa vizitati casa din Ungaria decat dupa ce sunteti 99% convinsi ca asta e casa pe care o cautati!

Schimb casa in Ungaria pe apartament in Arad sau vanzare cu 40.000 Euro

Puteti vedea planul casei aici, iar daca vreti sa va faceti o idee 3D se poate vedea aici. Daca aveti WhatsApp ma puteti contacta la numarul +40763514102, nu sunati pe telefon pentru ca nu mai sunt in Romania ( dar nici in Ungaria ). Casa are 100 m² si o gradina cu suprafata de 1800 m². Casa nu este batraneasca, este din caramida, aveti doua garaje moderne si pentru animale aveti trei acareturi, pentru vaca, porci si pasari. Va punem la dispozitie peste 30 de poze recente, deci singura deosebire fata de realitatea zilei de vizita poate fi iarba din gradina.

Avem fantana forata la 55 m adancime, primiti si hidroforul, uneltele de gradinarit, inclusiv masina de tuns iarba. Casa se vinde semi-mobilata ( adica cu strictul necesar, in toate camerele ). Casa este racordata la canalizare centrala, apa, gaze si curent electric. Vreti o viata linistita, aveti doua marketuri la nici 2 minute distanta, Penny si Lidl, bai termale, banca, posta si automat de lapte cu fise! Gara si autogara sunt foarte aproape, bancomat, banca, magazine de tot felul si multi romai vecini!

Casa in Ungaria

Schimb casa in Ungaria pe apartament in Arad