M-am decis sa scriu articole la comanda la preturi avantajoase pentru clienti seriosi, adica cei care au nevoie in mod constant de continut pentru site-urile lor, sau care au nevoie de articole SEO pentru proiectele personale. Am zis ca pretul este avantajos, adica va multumi atat partea care are nevoie de articole cat si pe cea care le scrie. Pretul mediu este de un euro pentru 100 de cuvinte, el poate creste sau scade in functie de complexitatea proiectului.

Scriu articole la comanda la preturi avantajoase pentru site-ul tau

Ca sa nu fie discutii, nu scriu articole pe banda rulanta, desi am reusit sa scriu si cate 80 de articole in doua zile, totusi nu mai fac greseala de a ma hazarda la scris articole contra cronometru. Asta nu inseamna ca nu este un termen limita, ca nu avem o perioada la care sa ne raportam pentru o anumita cantitate.

Chiar daca avem o echipa formata din patru persoane, avem si proiecte proprii, dar scriem constant pentru clienti cu care lucram de peste trei ani de zile, deci nu dispunem de timp nelimitat pentru proiectele noi. Prioritate au articolele scrise pentru aceia dintre voi care colaboreaza in mod constant cu noi.

Avand in vedere ca avem in portofoliu peste 100 de site-uri, putem asigura si publicarea articolelor la noi pe site. Avem 5 IP-uri diferite, deci este loc pentru toata lumea. Ce nise abordam? Aproape orice, pentru ca ne putem documenta in cel putin cinci limbi de circulatie internationala. Totusi cand nisa este extrem de tehnica, va sfatuim sa apelati la un specialist. Am avut o astfel de colaborare, care nu a mers chiar la standardul cerut de client, asa ca nu ne hazardam sa spunem ca putem scrie chiar orice. Folositi rubrica contact pentru a ne lasa o cerere de colaborare. Raspundem prompt, cerem reciprocitate.

Articole

Scriu articole la comanda la preturi avantajoase