Indiferent ca ai nevoie de un articol de promovare sau de unul pe care sa-l pui pe site-ul tau, eu pot sa-ti scriu articole SEO, la un pret rezonabil. Scriu articole incepand de la 1 euro/100 de cuvinte si pana la 2 euro, in functie de complexitatea si marimea articolului. Spre surprinderea multor clienti, daca articolul este mai lung nu inseamna ca este mai usor de scris, din potriva – documentarea este necesara si deja textul trebuie gandit in asa fel incat sa fier cat mai aproape de cerintele cititorilor.

Scriu articole pentru site-ul tau cu continut SEO

De ce trebuie sa scrii articolele tinand cont de tehnicile SEO? Pentru ca altfel impactul lor este mult mai mic, iar tu ai nevoie de relevanta in motoarele de cautare. Avand in vedere ca ne-am extins si deja avem peste 100 de site-uri, avem si un numar mai mare de persoane angajate pe post de content writer, dar si asa suntem destul de aglomerati si este nevoie de programarea clientilor. Nu scriem de proba, deci daca va temeti ca nu facem fata, facem un articol platit si daca este ok continuam, daca nu ne spuenti ce nu va place si refacem articolul asa cum il doriti dumneavoastra.

In general un articol SEO ar trebui sa fie de cel putin 450 de cuvinte, insa se pot scrie si mai scurte – sau mai lungi, in functie de dorintele si nevoile clientilor. Plata se face in avans, prin PayPal sau transfer bancar. Puteti comanda un articol, zece sau o suta, important este sa ne incadram in termene, adica sa nu fie pauze intre plata si data la care trebuie sa livram articolele. Va reamintim ca avem cinci IP-uri si va putem ajuta in promovarea site-urilor dumneavoastra, putem scrie noi articolele sau le puteti livra dumneavoastra. Daca le vom scrie noi pretul va fi de 2 – 3 euro/articol.

content writer

Scriu articole pentru site-ul tau cu continut SEO