Mai avem de vazut cateva episoade din serialul Stadiul relatiei: complicat, dupa care urmeaza sxezonul II – Stadiul relatiei: casatoriti! Adica da, toate cuplurile se casatoresc, inclusiv mama lui Can Tekin! Da, ati ghiciti, cu zapacitul ala de doctor fals. Iar bunicul Ismail are o relatie de dragoste du batranica, cea de la asistenta sociala! Dar pana la sezonul doi sa vedem primul sezon ce ne mai rezerva. In primul rand in curand Ayşegül isi recapata memoria, ba chiar descopera ca Elif nu este insarcinata, doar ca pana la urma va pierde sarcina – perna adica, fara ca Can Tekin sa-si dea seama.

Stadiul relatiei: complicat, Sezonul 2 – urmeaza ca toti sa fie casatoriti!

Acum un mic secret: ce inseamna de fapt numele Ayşegül? In primul rand este format din doua civinte, Ayşe – care provine din araba si inseamna “cea care traieste” iar Gül inseamna in turceste fie zambet, fie trandafir. O mai tineti minte pe Gülru Sipahi? Dar sa revenim la serialul nostru, unde asa cum ziceam, Ayşegül afla ca Elif nu este isarcinata, Can nu o crede si ea decide sa se marite cu Murat. Doar ca bunicul Ismail si cu Can o rapesc de la nunta, simuland un incendiu. Evident cu mult ajutor din interior!

Ca sa fie mai tragic, pana la urma Elif reuseste sa faca in asa fel incat cei doi iubiti sa-l piarda pe micul Iso. Nici bunicul Ismail nu mai poate face nimic pentru a impiedica dezastrul. Mai mult, inimaginabil dar Elif se muta in casa lui Ayşegül, urmeaza un sir de intamplari incredibile, dar ca de obicei, totul se va termina cu bine si cei doi se vor casatori – la final si pentru totdeauna! Evident, dupa ce frumosul Can divorteaza de malefica Elif! Nici nu va imaginati unde se va muta piticul de gradina in gazda, dar sa asteptam ultimile episoade din serial!

Stadiul relatiei - casatoriti