Am tot stat pe ganduri, sa scriu despre cazul Călin Popescu-Tăriceanu si permisul auto sau sa las sa treaca pe langa mine acest eveniment politico-mediatic. Mi-am amintit de aceiasi cladire unde cu un an in urma mi-am pierdut o zi din viata, pentru a ridica Pasaportul. Nea Calin, care poate datorita numelui sau se crede “taricean” fata de noi astia de la talpa tarii, a incercat sa ne explice de ce s-a bagat in fata. Parca noi nu stim, pentru ca e nesimtit. Asta e tot, punctum.

Tariceanu intra pe usa din dos, ce uram noi romanii ca sa-l sensibilizam?

Călin Popescu-Tăriceanu se simte alesul, smecherul sau mai stiu eu ce apelativ isi atribuie el in fata celei de-a 10 sotii, asa ca nu e de nasul lui sa stea la coada, ca aomen ii care l-au ales. Pai nu de asta m-ati pus in Parlament? Sa ma imbogatesc, sa fur si sa nu stau la coada! Coada e pentru sarantoci, pentru fraieri. Eu , Maria mea Calin si Constantin si Anton ( ce ti-as mai turna eu undeva beton ) va sfidez, pentru ca pot. Ma gandeam, ca test suprem pentru politicieni eu le-as da recompensa doua saptamani pe an, cate 16 ore pe zi, sa stea in fata poporului, la zid. Sa poti sa-l scuipi in voie, fara paza si bodigai langa ei!

In timp ce vedem cum in tarile civilizate oameni importanti din stat merg cu autobuzul, stau la coada, Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu ne explica cat este el de important. Pentru ma-sa poate, pentru noi e inca un alt maimutoi cocotat pe spinarea noastra, o molie si o lipitoare, care suge sangele tarii, fara nicio remuscare. Un fost PNL-ist devenit PSD-ist, nimic mai mult decat un traseist politic.

Călin Popescu-Tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu