Ma uit cate odata pe FaceBook si nu inteleg, opare lumea sta toata ziua si posteaza in loc sa munceasca? Daca as sta eu pe ClubSeo cat stau altii pe FaceBook as fi cred, milionar! Daca ai vedea ca fac o afacere, promoveaza ceva, cu siguranta as zice si eu ca merita, dar sa stai si sa postezi zilnic cateva zeci sau sute de chestii inutile, distribuiri de stiri bomba, mi se pare o pierdere inutila de timp. Daca te ocupi de Social Media Marketing e alta poveste, insa multi mi se pare ca pierd pur si simplu timpul degeaba.

Tu cat timp pierzi zilnic pe FaceBook? Te-ai gandit sa faci si bani in acelasi timp?

Portalul ClubSeo a decis sa iti faca o propunere, daca tot stai si pierzi vremea pe FaceBook, ceva destul de simplu care-ti poate aduce multi bani! Ce anume? Sa te ocupi de reclamele de pe site-urile din portofoliul site-ului nostru. Mai exact: noi avem in jur de 100 de site-uri unde putem oferi reclama sub forma de bannere publicitate sau articole de promovare. Ca sa fie mai simplu, presupunem ca ambele costa 10 euro. Adica pentru un banner prezent o luna pe un site, 10 euro – pentru un articol publicitar la fel – doar ca aici plata este unica, nu lunara. Tu gasesti clientul, castigi 50% din cei 10 euro, adica 5! 100 de clienti inseamna 500 de euro, nu e o avere dar macar nu ai pierdut timpul degeaba!

Cate bannere se pot vinde? Cate 3 minim pe site, adica ai putea castiga lejer 500 x 3 = 1500 de euro luna de luna! Ti se pare ca merita efortul? Daca da, nu ezita sa ne lasi un mesaj la rubrica contact!

Zambete pe FaceBook