Am decis sa venim in intampinarea clientilor nostri care vor sa isi faca un website. Avem posibilitatea de a cerea un site profesinst de la zero, la preturi ce pornesc de la 100 de euro. Pretul creste in functie de designul dorit, daca facem noi textele si daca intretinem site-ul in continuare. Evident ca ne putem ocupa si de promovarea lui. Site-urile create de noi sunt responsive, adica sunt adaptate pentru telefon si tableta. Varianta minima de site cuprinde 5 – 10 pagini in functie de dorintele clientilor.

Serviciile noastre pot incepe de la cumpararea unui domeniu pentru site, hosting si creare website de la zero. Daca doriti sa va oferim un site pentru a vinde produse putem implementa pe WordPress si platforma eCommerce (wooCommerce).  In functie de complexitatea site-ului termenul de livrare este de la cinci zile la maxim zece zile. Pentru a va face o oferta corecta va rugam sa ne scrieti la rubrica contact pe larg ce anume doriti iar noi va vom suna [ lasati in mesaj si un numar de WhataApp ].

Consultanta gratuita pentru crearea unui site! Nu ezitati sa ne contactati in cazul in care decideti sa va faceti un website, consultanta este 100% gratuita! Noi va oferim pretul just pentru cerintele dumneavoastra. Mai mult, te putem ajuta sa te promovezi pentru un start cat mai bun, pentru doar 100 de euro vei fi promovat pe 5 site-uri generale sau de nisa! Deci cu doar 200 de euro poti avea un site profesionist, un design responsive si o structura a site-ului ce te va ajuta in viitor sa fii gasit cat mai usor de cientii tai [ sau vizitatori interesati de ceea ce scrii! ].

Pentru 50 de euro/an puteti primi un site gazduit pe unul din domeniile noastre, iar in acest caz nu mai sunteti legati de numele sau, aproape toate fiind disponibile. Asteptam sa ne scrieti ce anume doriti pentru a va da cea mai buna oferta de creare a unui site profesionist!