Pentru a scrie un articol pe site-ul ClubSeo folositi formularul de mai jos. Pentru ca articolul tau sa fie acceptat acesta trebuie in primul rand sa fie unic, sa contina minim 350 cuvinte si sa fie scris corect din punct de vedere ortografic si gramatical. Se pot adaga GRATUIT doar cate trei articole odata, toate pe aceiasi nisa. Evident toate trei articolele vor fi UNICE ( continut unic, scris de tine nu creat automat, cineva le analizeaza inainte de a fi publicate! ). NU uitati tiltlul articolului, iar textul trebuie sa fie formatat html, adica sa aveti deja link-urile, pozele ( acestea pot fi puse la voi pe site, noi le vom copia si le vom insera in articol ).

Sfat: distribuiti articolele dupa ce au fost publicate pe site-ul ClubSeo in retelele de socializare, va ajutati pe voi in primul rand! Daca doriti anumite taguri in articole le postati la sfarsitul articolului, cu mentiunea “tags”. Succes!

Important: asa cum ati remarcat publicarea de articole pe site-ul ClubSeo este GRATUITA! Tot ce trebuie sa faceti este sa respectati cerintele de publicare, sa trimiteti seturi de cate trei articole unice. Daca doriti o colaborare pe termen lung – adica doriti sa publicati mai mult de noua articole lunar, va putem oferi un cont de editor pe site.

Domenii cu PR