O strategie buna pentru a te promova o reprezinta Social Media Marketing, adica promovarea pe site-urile gen FaceBook, Google +, Twitter si altele. Cu ce te putem ajuta noi? Cu 10 pagini cu peste 100.000 de fani reali, sau cu crearea de pagini pentru ati promova afacerea. Indiferent ca alegi o campanie SEO sau una de promovare  pe FaceBook, scopul este ca in final numarul de vizitatori sa creasca, iar daca ceea ce oferi este de calitate, sa convertesti traficul in bani.

Servicii de Social Media Marketing

Ce putem face pentru tine? In primul rand sa te promovam pe paginile si grupurile noastre, in media putem asigura in functie de nisa peste 45.000 de vizitatori lunar. Asta te-ar costa cam 50 de euro pe luna, insemnand 1 postare sau maxim doua in grupuri si 2 sau maxim trei postari in paginile noastre. Sau daca vrei sa-ti creem noi o pagina te costa 100 de euro/luna si presupune promovarea paginii noi, a site-ului in portofoliul nostru si evident aducerea de fani reali paginii tale. Beneficiezi in plus de o postare pe zi pe pagina ta, cu continut de pe site-ul tau sa d epe site-urile nostre ( articole, poze, video). Puteti vedea mai multe articole pe tema social media aici pe site.

Daca ai nevoie de productie foto, design sau video pretul se negociaza in functie de doleante, aceste servicii fiind facute de catre terti pe baza de plata separata. Deasemnea oferim si servicii cusom, adiuc aasa cum va este voua mai comod, in functie de ceea ce urmariti. Avem chiar si o persoana care poate posta in locul dumneavoastra pe pagini sau grupuri. Important este sa fie o afacere convenabila pentru ambele parti.

servicii-seo-profesionale