In cazul in care te decizi sa colaborezi cu noi, ai aici doar o parte din site-urile din portofoliul nostru. Pana in mai 2016 vom avea si un IP de la iPage, pe un server din SUA, apoi vom ramane doar cu patru IP-uri de Romania si unul de SUA pentru Broderii.Info – in cazul in care ai ceva pe nisa hand made. In acest moment avem 4 conturi la Claus Web – IP-uri dedicate si inca unul la alt host, deci in total 5 IP-uri. Am sa incerc pe cat posibil sa grupez site-urile pe categorii si IP-uri ( A, B, C, D si E – unde e va fi de fapt un cumul de IP-uri de pe conturile shared ).

Portofoliu ClubSeo

Limbi straineSite-uri generale: e4Ro.com, kLumea.Info si Ghimpele.Info – mai avem si cateva domenii destul de vechi, cum ar fi e-4Com.Info si e-4u.Info  – deci in total puteti alege din cinci domenii de interes general. In mod evident puteti alege si prezentul site si astfel ajungem la sase site-uri disponibile pe nisa generala.

Sit-uri de turism: Promovarea site-urilor de turism a constituit mereu o prioritate pentru noi, avem un site general, unul in limba engleza si cateva zonale, pentru Prahova si Tulcea. Cred ca pot adauga si Calator.Info  – destinat transportatorilor. Intre timp am mai scris si pe Drumetul.Info – site pe care il punem la dispozitia celor ce vor sa scrie despre calatorii si drumetii prin tara si strainatate.

O nisa mai speciala este cea a asigurarilor, momentan dispunem de site-ul AutoAsig.com – deja cunoscut printre soferii ce ofera transport pentru romanii din Germania, Austria sau UK.

Domenii SEOAvem si o oferta pentru cei ce sunt interesati de nisa juridica, site-ul Avocatul.Org – pe care il recomandam oricui este interesat de asa ceva. Pagina de FaceBook asigura un minim de 300 de vizitatori zilnic, la care se adauga evident si cei din cautarile organice.

Site-uri Anunturi: in general ne-am axat pe site-uri de anunturi cu locuri de munca, detinem un portofoliu pentru bone si menajere, la care adaugam site-ul i4Jobs.Net – care este si el deja cunoscut de cei ce-si cauta un loc de munca in Uniunea Europeana.

Pentru cei ce sunt indragostiti de jocuri, avem JocuriFlash.Info  [ acest site a fost vandut ] iar pentru cei ce sunt atrasi de filmele online sau de seriale, oferta noastra este destul de buna. Avem doua site-uri pe com si info, e-4TV la care se adauga site-ul dedicat actorilor – Actori.Info sau cel al filmelor de cinemateca – 4Cinema.Info [ acest site a fost lasat in drop ] – deci aveti cu adevarat de unde alege.

Aparate fotoMai detinem site-uri pe nisa Fashion si IT&C. Plecand de la ZonaIT si iTZone si pana la site-urile dedicate dispozitivelor mobile, Apple sau dotate cu Android, GPS-uri sau aparate foto DSLR.

Daca tot vorbim de arta si home-deco, poate sunteti interesati de portalul Casa-mea.Info – chiar am dori o colaborare pe termen lung cu cineva care este pasionat de asa ceva, ma refer aici la decoratiuni interioare sau gradinarit. [ Din pacate am renuntat la acest site! ].

Am sa inchei scurta descriere cu o recomandare pentru cei ce au magazine online: WikiShop.Info este enciclopedia magazinelor online de mici dimensiuni! Vom reveni cu detalii dupa ce vom face putina ordine si vom structura mai bine portofoliul nostru, dar ca idee generala am vrea sa stiti ca detinem peste 50 de domenii si 100 de site-uri si blog-uri. Nu ezitati sa vizitati sectiunea de oferte, poate gasiti ceva interesant si acolo!

Promovare pe FaceBook

alheva_facebookAvem si o oferta de promovare a paginilor de FaceBook, mai explicit ne ocupam cu cresterea numarului de aprecieri, a impactului si interactiunilor de pe pagina ta. Evident ca aceasta este o munca de durata – pentru ca nu folosim decat promovarea directa, prin intermediul paginilor si grupurilor din portofoliul nostru, adica aproximativ 200.000 de persoane.

Nu folosim FaceBook Ads sau alte metode indirecte, insa avem un mare avantaj – angajamentul publicului este mult mai mare! Pretul unei campanii este de 50 – 100 de euro lunar, iar durata este de minim trei luni! De ce? Pentru ca vrem sa vedem si rezultate, nu doar vorbe!

In acest moment avem public preponderent feminin, dar vom incerca sa gasim nise noi, pentru a ne diversifica oferta de publicitate! Platile se pot face prin PayPal sau transfer bancar la BCR.