Recent am discutat cu cineva despre o pagina de FaceBook, Buna dimineata – acum are 8.000 + fani. Pagina a fost creata si s-a dezvoltat singura, eu postand destul de rar poze legat eevident de urarea respectiva. Cum nu ii gaseam o intrebuintare “banoasa” ma gandeam sa o cedez, dar surpriza – omul credea ca pe ia comenteaza persoane “dubioase”. Cu ce scop? Ma indoiesc ca cei ce au conturi dubioase pe FaceBook mai si comenteaza pe paginile de genul celei prezentate. Asa ca m-am gandit sa monetizez cumva miile de fani.

Buna dimineata si kLumea – idei de promovare pe Social Media

Cum ai putea promova ceva pe o pagina gen “Buna dimineata“? O varianta ar fi site-l kLumea.Info, unde sa scrii despre chestii pe care le faci de dimineata. Evident ca nu ai ce altceva sa promovezi pe o pagina de genul acesta, fara sa-i superi pe fani. Insa sa zicem ca explici ce poti manca sanatos la micul dejun, merge? Desigur, asta e parerea mea si o voi testa de azi timp de o saptamana. Apoi voi comunica rezultatele, sper ca cel ce a refuzat sa primeasca pagina se va zgaria pe ochi! 😉

Social Media Marketingul te poate ajuta, totul este sa gasesti reteta potrivita care sa atraga publicul pe site-ul tau, prin intermediul postarilor pe FaceBook. Promovarea prin AdWords, FaceBook Ads te poate ajuta sa cresti traficul sau sa ajungi pe peretele mai multor persoane, insa o pagina cu zeci de mii de fani face “toti banii”! Sa vedem rezultatele, caci vorbele goale nu ajuta pe nimeni!

Klumea