Nu cred ca este cineva care nu a incercat dieta Rina sau dieta Bulletproof atunci cand a cautat o metoda rapida de a manca sanatos si a dorit sa ajunga la greutatea optima. Cea mai folosita reteta este dieta Rina 90, care in doar trei luni face din tine o femeie model, dupa ce ai aratat sa zicem ca Oana Roman inainte sa slabeasca. Dar ce este dieta Bulletproof si ce te poate ea ajuta sa faci? Sa slabesti evident, dar cum si cu ce efort?

Ce alegem: dieta Rina sau dieta Bulletproof pentru a slabi rapid si eficient?

Recent am renuntat la cafea, sa fie oare motivul pentru care am pus cateva kilograme in plus, sau este efectul macaroanelor cu branza? Cert este ca dieta Bulletproof se bazeaza pe cafea, mai mult ea spune ca te face mai destept prin stimularea activitatii creierului, esti mai energic – evident de la cofeina, deci ce mai tura-vira, dieta perfecta. Dar dieta Rina ce-ti propune? Sa mananci exact ce-ti place dar dupa un anumit tipar, care te face ca in maxim 90 de zile sa ai o silueta de invidiat.

Diferenta dintre dieta Rina si dieta Bulletproof este mare, in timp ce prima iti promite ca poti manca orice vrei dar sa urmezi niste regului stricte, ultima are in centrul atentiei cafeaua sau mai exact teina si cafeina. Bem o ceasca de cafea si slabim, suna bine? Eu raman la parerea mea: nu e mai ok sa mamanci mai putin si sa faci mai mult sport? Pentru ca fara sport poate slabesti, dar in niciun caz nu o sa ai un corp perfect! Iar dietele ce sunt de fapt? Varianta lenesului, iar de multe ori nici nu dau rezultate, sportul si miscarea, plus o alimentare rationala au dat mereu rezulate! Garantat 100%!

Dieta Rina Vs Dieta Bulletproof