Bricolajul a devenit mai mult decat un hobby in zilele noastre, iata de ce este cazul sa vedem care este cea mai buna rindea si in functie de ce criterii ne cumparam una pentru atelierul de acasa. Putem alege intre o rindea cu motor sau una clasica, fara. Asta in functie de priceperea noastra si de nevoile casnice. Un gospodar obisnuit, cel care nu este un maestru in prelucrarea lemnuliui va avea desigur nevoie de o rindea electrica. Vom incerca pe scurt in cele ce urmeaza sa va dezvaluim cateva secrete legate de acest subiect.

Cea mai buna rindea pentru atelierul tau sau pentru acasa

Indiferent ca ai un mic atelier sau vrei sa lucrezi acasa la mici lucrari de bricolaj, va trebui sa tii cont de cateva aspecte atunci cand decizi ce fel de utilaj vei achizitiona. De exemplu daca vrei o rindea pentru atelierul tau iti recomand sa iei un Bosch sau Skil, pentru ca sunt firme care nu0si permit sa ofere marfa de slaba calitate. Evident ca in functie de pret veti avea o unealta profesionala sau una pentru uzul casnic – deci mai putine ore de functionare garantate.

Producatorii cunscuti in domeniul aparatelor electrice de uz casnic sunt:  Makita, Matrix, Raider, Fieldmann, Proxxon, Black&Decker, dar evident ca am dat aici doar o scurta lista de producatori, acestia fiind cei mai raspanditi pe piata europeana, pentru care exista deja studii privind calitatea produselor. Ca sa fii sigur ca ai cumparat exact ceea ce trebuie ai grija sa verifici puterea rindelei, viteza lamei si daca se poate sau nu regla. Abia apoi decide ce rindea vei cumpara pentru atelierul tau!

rindea pentru atelierul tau