Chefi la cutite de la Antena 1 are un castigator, evident ca nu ne referim aici la frumoasa Gina Pistol, care a ridicat rating-ul emisiunii – ne referim la Cristian Șerb, din echipa lui Sorin Bontea. La doar 22 de ani, Cristian Șerb a primit cei 20.000 de euro si evident trofeul emisiunii concurs Chefi la cutite. Dar nu banii cred ca reprezinta cu adevarat castigul ci faptul ca acum tanarului chef i s-au deschis portile catre lumea exclusivista a marilor bucatari. Iar pentru cine nu stie, Cristian a mai castigat in trecut si la cazinou, cel putin asa spun cei de la Click, care le stiu cam pe toate.

Chefi la cutite de la Antena 1 are un castigator – tanarul de  22 de ani Cristian Șerb

Daca ai stat cu inima gata sa-ti sara din piept si ai urmarit competia de la Antena 1, Chefi la cutite – atunci cu siguranta ai vrut sa stii cine este castigatorul, iar acum ai aflat, un tanar norocos de doar 22 de ani, Cristian Șerb. Ce or zice acum Cătălin Scărlătescu si Florin Dumitrescu nu stiu, dar sunt sigur ca Sorin Bontea si elevul sau sarbatoresc si se bucura de victorie. Sa-i fi ajutat Gina Pistol pe ascuns? 🙂

Acum nu stiu ce sa zic nici de echipa castigatoare, formata pe langa premiant din Alexandru Popa, Ana Maria Constantin, Mihai Constandache si Doru Mâţan. Toti erau mai in varsta decat Cristian Șerb, pareau mai indreptatiti sa castige – cel putin din cauza experientei de viata, dar uite ca nu a fost sa fie asa, a trebuit sa fie cel mai tanar dintre ei.

Poate ca pana la urma faptul ca tanarul de 22 de ani munceste de ceva vreme ca bucatar a fost de fapt atuul sau. Cine poate sti? Poate voi, cei care ati urmarit cap – coada emisiunea Chefi la cutite de la Antena 1, nu doar pentru a o vedea pe frumoasa Gina Pistol, ci pe concurenti!

Gina Pistol official

Chefi la cutite de la Antena 1 are un castigator – Cristian Șerb