Nu am sa va spun cati bani a scos site-ul ClubSeo din trafic sau din alte activitati, insa va asigur ca sunt multumit de investitie – adica timp petrecut pentru a scrie aproximativ 1000 de articole. Daca ar fi sa vand site-ul l-as da cu cel putin 1000 de euro, bani pe care va garantez ca-i veti recupera repede, nu intr-un an asa cum ar vrea unii dar nici in cinci! Trafic organic are, desi nu din keyword-uri pe care le-as fi dorit, dar evident ca fara promovare – aproape zero, cred ca sta binisor.

ClubSeo dupa doi ani de prezenta online

Asa cum am zis mai sus, avem ceva trafic, intre 7.000 de unici pe zi cat a fost maximul si aproape 100 cand sunt zile slabe – cum ziceam nu are keyword-uri cu cautari zilnice prea multe, asa ca din cand in cand rupe, apoi mai sta si se odihneste. Evident ca datorita pozitionarii bune in cautari, daca stii ce sa promovezi cu el, vei avea rezultate bune, garantat! In rest ce sa zic, sper sa-l transform in director de articole, cam asta ar fi menirea lui, sau intr-un forum – desi nu prea mai sunt la moda.

In rest ce sa zic, incerc sa gasesc cum sa pun pe picioare o aplicatie pentru transportatorii romani care bat Austria si Germania, dar nu prea ii dau de cap, cine stie – poate 2018 sa fie un an mai inspirat, caci dupa operatia din noiembrie 2016, a urmat in primavara o fractura dupa urma careia ma recuperez si azi, asa ca cel putin 3 luni cred ca nu sunt inca la capacitatea de 100%, dar nici nu ma las doborat. Cu bune si cu rele, iata ca la doi ani de activitate pot spune ca site-ul CluSeo a fost o investitie buna, fata de altele care abia de aduc un profit – venituri din care scadem cheltuielile – de cateva zeci de euro pe an.