Nu ma numar printre cei ce au sters mobila cu spirt medicinal, dar nici printre cei norocosi care nu s-au ales cu pete de la alcoolul medicinal pe chiuveta din baie, din plastic. In plus m-am ales cu o pata urata si pe masina de spalat nemteasca, despre care o sa va zic mai incolo. Ideea e canu vorbim de mobila lacuita ci de plastic. Cum o sa reusesc sa scot petele nu stiu, nici pe fata mea nu o sa dau vina, caci saracuta de unde era sa stie ca spirtul medicinal pateaza? Acum stie, evident!

Cu ce se curata petele de spirt – alcool medicinal de pe obiectele de plastic si lemn

Ca sa incep cu lemnul – aidca mobila patat cu spirt medicinal, nu cred ca o mai scoateti cumva, lacul s-a ars pur si simplu. Dar la plastic pare a fi alta treaba, macar pentru faptul ca nu s-a modificat culoarea, a ramas acel albastru atat de cunoscut al alcoolului medicinal. Prima varianta a fost cu otet simplu si nu a mers, am inteles ca ar mai fi varianta in care amesteci otetul cu uleiul de masline in parti egale ( n-am incercat, nici nu cred ca vreau sa vad praful cum se pune si se lipeste pe mobila ).

Acum citesc pe net ca ar merge cu pasta de dinti sau cu sare, eu banuiesc ca zgarie cristalele de sare, asa ca incercati si vedeti ce iese, eu am sa incerc chiar acum pe masina de spalat! Varianta necastigatoare, incerc cu pasta de dinti si revin! Nu a iesit imacualt, dar s-a estompat perfect, deci raspunsul corect la intrebarea cu ce curatam petele de spirt medicinal, este : cu PASTA DE DITI!

Revenind la masina de spalat, in urmatorul articol o sa va explic ce inseamna hierogrifele alea nemtesti de pe panoul masinii de spalat! Pentru inceput Buntwäsche – adica colorate! Deci ce e cu Bunt se refera la rufele colorate! Cam asta e pentru azi, in rest, astept sa prin putere si sa va si spun despre ce masini de spalat nemtesti este vorba!

Masina de spalat Germania