Daca nu stiai inca, am decis sa oferim bloggeri-lor din Romania o noua oportunitate, afilierea la Club SEO, intrebarea este ce castigi daca intri in hora? Sa-ti zic mai intai si cam ce ai avea de facut? Asta ca sa ai totul la indemana si sa te decizi daca vei sau nu vrei sa fii afliat la Club SEO, site-ul care te ajuta sa te promovezi, atat in tara cat si in diaspora romaneasca.

Cum sa devin afiliat la Club SEO si de ce ai face asta?

Pentru a deveni afiliat al site-ului Club Seo ar trebui sa faci primul pas, sa ne spui ce site vrei sa promovezi, daca se incadreaza in standardele noastre, apoi va trebui sa publici periodic cel putin un articol pe saptamana pe portalul nostru. Din cele patru sau cinci articole publicate lunar unul poate fi advertorial! Acum sa ajungem si la afliliere: ce ai zice daca ai avea la dispozitie cateva zeci sau poate chiar o suta de site-uri pentru publicitate? Dar cateva pagini mai de FaceBook, grupuri, etc.?

Ca afliliat poti vinde publicitate in nume propriu, pe site-urile si paginile nostre, noi vom opri un comision de 10%, restul este al tau! Parca deja suna bine, nu-i asa? Bani ii primesti pe loc, pentru ca de fapt tu ii incasezi si ne livrezi noua cota de 10%! Parca e atat de simplu ca merita sa incerci, nu-i asa? Pentru a afla tarifele de publicitate te rugam sa ne scrii la rubrica contact! Daca ai alte idei legate de o posibila colaborare cu noi, nu ezita sa ne scrii deasemenea. Ne mai gasesti si pe FaceBook dincand in cand, dar cel mai rapid este pe site-ul nostru, unde suntem prezenti zilnic de la ora 8:00 oana la 18:00 de luni pana sambata!

Afiliat Club SEO

Cum sa devin afiliat la Club SEO si de ce ai face asta?