Daca deja ai invatat sa faci bani pe Instagram, e momentul sa incepi sa faci acelasi lucru cu Pinterest. Sincer sa fiu, cand am auzit de variantele astea m-am cam indoit ca sunt verosimile, dar daca este vorba de castiguri online, nu ma dau nicodata in laturi. Asta desi se spune prin targ ca majoritatea celor ce folosesc Pinterest sunt femei, deci asta este publicul tinta. Ideea de baza este ce s ale vinzi printre miile de poze postate pe site.

Cum sa faci bani pe Pinterest

Unii smecheri zic sa atragi trafic pe site folosind contul de Pinterest, deci pana la urma ajungi tot la site si AdSense? Pai eu descoperisem treaba asta cu 10 ani in urma, deci unde-i noutatea? Ok, traficul pe site poate fi organic – ceea ce ste deja destul de greu daca ai o nisa aglomerata, sau din retelele de socializare. Important este ca traficul este in proportie de minim 80% de pe telefon, deci site-ul trebuie sa fie cat mai adaptat pentru acest fel de accesare. Un sfat: utilizati reclame “text adaptatbil”par mai bune decat pozele pe care nimeni nu prea da click!

Tot ce am gasit pana azi legat de sfaturi de facut bani pe Pinterest sau Instagram mi se par balarii, dar o sa fac teste si o sa revin cu date “verificate” nu cu povesti copiate de pe site-uri in limba engleza sau de pe YouTube. Chiar si varianta cu Insant Articles mi se pare o gluma, in comparatie cu AdSense. Dar cum se spune, daca pica tot e mai bine, cand ai mai multe surse de venit e mai bine decat una singura si aceea riscanta – adica cu riscul de a se termina brusc!

bani cu Pinterest