Cred ca de la inceput am facut o greseala, pentru ca Petre Dalea are doua bloguri, dar nu asta cred ca e important, ci mai cu seama faptul ca are intre 1 si 10 vizitatori pe zi [ maximul a fost de 13 intr-o marti – vorbim incepand din luna martie, anul curent! ]. Am mai scris despre el prin 2015, cand scriam despre orice blogger, numai sa am ce scrie pe ClubSeo, ca era mare nevoie de continut, asa ca de ce sa nu scriu despre un blogger cam de varsta mea? Am mai scris si despre Zoso, Haotik – aka Dragos Schiopu, etc. Sa fie, ca nu strica, nu-i asa?

Din nou despre Petre Dalea si blogul sau

Nu stiu daca cel care se uita la blogul lui Petre Dalea este chiar el, adica de acolo vin vizitele afisate pe T5, sau mai sunt si eu din cand in cand, odata la 5 ani de fapt, dar asta nu prea conteaza. Important este ca omul este online, se ambitioneaza ca si mine sa faca blogging. Daca ma uit si vad ca unii au 30 de mii de unici pe zi, nu pot sa nu ma intreb: noua ce ne lipseste? Conform statisticilor de pe T5, la categoria bloguri peste 1000 de unici pe zi au doar 32 de site-uri! Pai sa ma inscriu si eu, am sa fiu in primii 30 si o sa ma laud, nu-i asa?

Da, e clar – blogarii de peste 50 de ani sunt depasiti – ma refer la mine in special, nu mai fac decat sa produca maculatura, desi evident nu mai scriu pe hartie ca alta data. Bine, teoretic eu ma incadrez la  60+, alta clasa si alta categorie, nu-i asa? Nu e rau sa ai un blog, nu e rau sa ai 50+ bloguri, eu ma stradui sa am anul si blogul, adica anii de viata ma refer, nu am cum sa depasesc suta in felul asta! Mai sterg unul, mai adaug doua, sa nu zic ca nu investesc in mine si in viitorul meu de aur! am lasat comentariile la liber, in ideea ca desi este exclus, cine stie cine ar vrea sa comenteze!

Petre Dalea si blogul sau

Din nou despre Petre Dalea si blogul sau