De curand am reusit sa donez papagalii vorbitori, asa ca am decis acum sa donez si puii de bichon Maltez, pentru ca stiu sigur ca vor sta mai bine la un iubitor de animale decat la bunicii mei. La fel poti sa faci si tu daca ai pui de bichon si nu vrei sa-i vinzi pentru bani, poti sa-i donezi unui iubitor de animale. In general un pui se vinde cu 200 de euro, dar eu cred ca a darui este mai placut decat a vinde, gresesc cumva?

Donez pui bichon Maltez unui iubitor de animale de la mine din oras

Daca stai la bloc nu cred ca este indicat sa cresti un caine te dalie mare, cum fac nasii mei de tin in casa un ditamai rottweilerul, eu zic ca pentru cei ce locuiesc in Iasi, Campina sau Chisinau, care vor sa doneze un pui de bichon – Matlez, Bolognese, Frise sau Havanese, nu conteaza – lasati mesaj la rubrica contact, voi gasi mereu pe cine dornic sa faca si el mai departe acelasi lucru, sa doneze puii sai de bichon altui iubitor de animale! Dar din dar se face rai, parca asa se zice, nu?

De obicei cainii bichon Havanese si Bolognese se vand mai ieftin, cu 150 de euro – in timp ce rasele Maltez si Frise se vand cu 250 de euro. Traiesc destul de multisor, intre 15 si 17 ani – am avut unul care a implinit chiar 20 ( a fost din prima zi la noi, deci stiu ce zic ), nu sunt pretentiosi in ceea ce priveste sanatatea, se fac vaccinurile la inceput si la termen si cam asta este. Nici de mancat nu mananca prea mult, este evident daca ne uitam cat de micuti sunt, nu-i asa?

Donez pui bichon Maltez

Donez pui bichon Maltez unui iubitor de animale de la mine din oras