Felea Gina este o romanca frumusica care a descoperit ca poti face bani in Italia destul de usor, maia ales daca te bazezi pe angajate din Romania. Va intrebati ce fel de afacere are ea in Torino, orasul cu cei mai multi romani din Italia? Va dati poate seama din denumirea localului Dolce Vita Night Club. Ca sa nu fie dubii, va mai zic ca Felea Gina angajeaza doar fete, tinere si care vor sa castige bine! Oare ce sa fie? 🙂 Din cate am inteles a fost invitat asi la Teo in emisiune, deci nu doar ca este bogata, mai este si celebra.

Felea Gina si-a deschis o afacere în Italia, îi merge bine! Afla cu ce se ocupa Gina!

Ce nu face omul pentru bani? Evident nu stim daca Felea Gina se rezuma doar la conducera clubului ei de noapte din Italia, sau presteaza din cand in cand si serviciile pe car ele recomanda tinerelor de la noi. Important este ca partenerul ei de viata, Ronald Lashi este alaturi de ea, intr-un parteneriat “domestic”, cum spune ea pe pagina de FaceBook. Nascuta in 1984, deci nu tocmai la prima tinerete – eu in anul acela am terminat liceul, Felea Gina are un videoclip devenit celebru, postat evident pe YouTube, prin care explica tinerelor fete ca pot veni si lucra la ea in club, nefiind obligate sa faca nimic din ceea ce nu-si doresc. Uita sa spuna cam ce bani faci daca nu “produci”.

Am vazut in cele din urma si imaginile de la Teo Show, sincer sa fiu nu cred ca a “pacatui” e tot una cu ceea ce face Felea Gina ( am inteles ca a fost chiar olimpica in liceu. Nu o critic, pentru ca nu-s eu cel care face “dreptate” in lume, iar meseria promovata de ea, cel putin este legala.

Felea Gina

Felea Gina si-a deschis o afacere în Italia, îi merge bine! Afla cu ce se ocupa Gina!