Cei care urmaresc serialul Lupta rozelor au obeservat deja schimbarea prin care trece Gülru, iar acum cand a devenit membra a familiei Sipahi ( inseamna cavaler in limba turca ), se va schimba radical, nu va mai fi niciodata fata naiva pe care ati cunoscut-o la inceputul serialului Lupta rozelor. Omer va suferi enorm, ba chiar la finalul serialului va fi pe punctul de a se casatori in sfarsit cu iubirea vietii sale, doar ca Gülru Sipahi va alege faima in locul fericirii alaturi de cei dragi.

Gülru Sipahi sau ce se mai intampla in Lupta rozelor cu Mert, Omer si Cihan

Ieri ati vazut cum Cihan se casatoreste cu Gülru, dar nu stiti daca aceatsa casnicie va dura sau va reusi cumva Gülfem sa anuleze casatoria. Din pacate sau din fericire nu va reusi, cei doi vor ramane casatoriti pana la finalul serialului Lupta Rozelor, cand Cihan isi pune capat zilelor. Ce sa zic, cred ca cel mai urat sentiment este acela de ura, cand te folosesti de cei nevinovati pentru a te razbuna. Stiu ca ultimul episod pe care il mai gasim pe Youtube – fara traducere in limba romana este episodul 59 din serialul Lupta rozelor, dar speram noi ca vom reusi sa postam si restul de episoade, spre deliciul celor care vor sa stie ce va urma in episodul de maine!

In speranta ca am reusit sa va facem o bucurie dezvaluind ce ati putut viziona in episodul de ieri din serialul cu Omer si Gulru, va mai asteptam pe la noi, mai ales ca vor urma si alte seriale turcesti la Acasa TV, la fel de interesante ca si cele vizionate pana acum,

Gulru-Sipahi-Lupta-rozelor

Gülru Sipahi sau ce se mai intampla in Lupta rozelor cu Mert, Omer si Cihan