Acum ceva vreme am asistat la un proces intre marele concern american McDonald’s si un arbitru de fotbal din Romania, in pesoana lui Marius Avram care a inregistrat la OSIM HappyBox. Care era legatura cu americanii cu mancare la pachet pentru copii? Acel Happy, ca si cum numai ei pot fi fericiti, dar uite ca HappyBox  a invins HappyMeal si acum fiecare isi vede de drumul sau.

HappyMeal vs HappyBox sau cum a castigat Marius Avram procesul cu McDonald’s

Ideea de baza este ca HappyBox nu are legatura cu copii si nici cu micul lor dejun, deci nu vad de ce s-au temut americanii, probabil la banii lor au zis ca un proces castigat va insemna mult ca publicitate, doar ca a fost invers, iar ei au ramas cu coada intre picioare. Pana cand? Pana data viitoare, asa-i in tenis – pardon in capitalismul feroce. Da, este periculoasa viata de antreprenor, dar pana la urma nu poti sa traiesti cu frica si sa nu faci nimic, de teama ca te vor manca rechinii!

Mai rau era daca americanii de la McDonald’s se luptau cu un novice, pana la urma Marius Avram nu este nici sarac si nici novice in afaceri, asa ca si-a vazut de interesul personal si a castigat pe buna dreptate. Nu la fel a fost cu berea Ciuc, unde in mod evident prin adaugarea cuvantului adevarata bere Ciuc se aducea atingerei celei “neadevarate”!

HappyMeal vs HappyBox

HappyMeal vs HappyBox sau cum a castigat Marius Avram procesul cu McDonald’s