Ma gandeam eu ca ar fi interesant sa promovezi turismul in Romania, cel putin pentru ca sunt legat de doua zone foarte frumoase, Valea Pahovei si Tulcea, prin urmare am realizat si trei site-uri dedicate acestor zone, doua pentru munte si unul pentru Delta Dunarii si imprejurimi. Ca sa fie un numar par, mai avem si un site foarte vechi dedicat ofertelor din turism, gazduit de portalul e-4Com.Info. Daca tot suntem pe un site unde din cand in cand se mai discuta si despre SEO, cred ca Page Authority ca spune ceva – chiar daca unii spun ca este irelevant, dupa disparitia publica a PR-ului oferit de Google ramane un indicator bun – iar site-ul nostru de turism are PA 31 si PD 34, tentant zic eu.

Promovarea site-urilor de turism

Ma gandeam la doua modalitati de promovare a site-urilor de turism, metoda trei +unu, adica trimiti trei articole despere turism, de preferat legate de ceea ce vrei sa promovezi si unul pentru promovare, ce ca duce direct care site-ul tau. Sau o varianta intermediara, unul din doua, unul pentru noi si unul pentru tine, iar pretul scade la 3 euro daca textele sunt scrise de tine. Oferta este valabila pentru toate patru site-urile, deci poti alege unul din patru, mai mult este evident de ce nu merge, daca stii cate ceva despre SEO.

Iata deci su ultimul articol scris exclusiv pentru a avea un minim de continut pe site, evident ca nu am scris chiar la nimereala, am incercat sa expunem pe scurt cam ce ne dorim de la site-ul nostru, am expus cateva oferte, in rest asteptam sa vina publicul la noi, caci nu este un site facut pentru noi ci pentru cititorii care sunt pasionati de SEO.

turism in romania

Promovarea site-urilor de turism din Romania