Semnalez dvs. o chestiune, ați publicat pe paginile ClubSeo câteva articole care fac referiri și aluzii la familia mea, la viața mea privată, în care se exprimă unele chestii false și tendențioase ce nu au nimic în comun cu deontologia jurnalistică de care ar trebui să ținem toți cont. Judecarea opțiunilor politice sau de altă natură prin prisma vieții de familie a unora este doar un mod de atac de cea mai joasă speță, mai ales că nu există nici o posibilitate de replică și comentariu la articolele respective. Dacă am avut curajul să îmi exprim opiniile în nume propriu într-un grup de succes pe Facebook și nu în modul în care un ilustru anonim îmi atacă familia și viața privată presupun că este o dovadă de integritate și sunt mândru de acest fapt. Dar mă aștept la același nivel și de la dumneavoastră și colaboratorii dumneavoastră. Un an nou fericit vă urez și mai mult profesionalism. Mulțumesc.

Redactia: precum vedeti dreptul la replica exista, nu adresam injurii cum am inteles ca faceti dumneavoastra in “grupul de succes”, folosind cuvinte interzise minorilor. Daca sunt informatii false la adresa dumneavoastra va rugam sa le le aratati, sa se stie ce anume a fost transmis gresit redactiei.

Se observa ca suntem un site care respecta adevarul, iar viata personala a celor care se “dedica” invrajbirii dintre nationalitati, nu mai este persoanala atata timp cat este prezenta pe portalul public al Ministerului Justitiei.

Nota Redactiei – precum se vede dreptul la replica este asigurat, in schimb activitatea antiromaneasca desfasurata de dumneavoastra nu este tocmai onesta. Ce urmariti este clar, va doriti intensificarea disconfortului etnic in Ardeal, atatarea celor mai sensibili, cu scopul evident de a provoca dezordini in Romania! Mai jos vedeti replicile si modul in care se manifesta domnul pe FaceBook: