Ma tot bate gandul sa ma asociez cu cineva mai tanar si sa ducem proiectul asta mai departe, adica tot ceea ce depaseste 700 de euro pe luna sa impartyim pe din doua, sau daca el ar munci mai mult sau ar investi si ceva bani, sa ia el 2/3 si eu doar 1/3 din sumele nou castigate. Nu zic ca ar fi super sa avem si o firma de media in spate, nu credeti? Detinem deja Digital Press si WebPress, deci avem chiar un nume brandabil as zice eu, mai avem ceva site-uri zonale, de la Valea Prahovei la Arad, Iasi Suceava si Tulcea, deci avem loc de manevra!

Servicii online, o afacere de viitor pentru cei care vor sa lucreze independent

Cred ca stam bine si la categoria IT Reviews, ca de altfel cam la orice nisa ce poate fi promovata in mediul online, incerc sa reduc portofoliul de site-uri de la 100 la 50, dar pe cinci IP-uri diferite si cu site-uri cat de cat competitive. Stam bine si pe partea de Social Media Marketing, dispunem de un bazin destul de larg de public din pagini si grupuri personale ( adica detinute si administrate de noi, undeva la 100.000 de potentiali cumparatori, cititori, clienti ). Incercam sa ne dezvoltam si pe partea de retete culinare, insa nu avem un site dedicat special acestei nise, in schimb avem in portofoliu site-ul kLumea!

Pe de alta parte as vinde intreg portofoliul cu 15 -20 de mii de euro, apoi m-as dedica turismului, unde avem deja site-ul Drumetul.info – redirectat de la un site mai vechi. Cum nu ma astept sa gasesc prea usor un cumparator, nu pentru ca pretul este exagerat de mare, ci pentru ca multi vor afaceri la cheie, unde sa nu trebuiasca prea multa munca, dar din astea nu vand nici eu, ci cumpar – cred ca o sa ma gaseasca anul 2020 tot aici! Singurul lucru pe care-l sper este sa am deja un trust mic de presa, poate chiar mult visatul DigitalPress.Info !

publicitate online