De curand am inregistrat site-ul CautBona.Com pentru a aduce un plus unui site mai vechi, desi acum cand stau sa ma gandesc mai bine cred ca ofertele de bone in Suedia nu sunt asa de multe precum speram. Asa ca o sa fac un mic experiment, sunt curios daca titlul site-ului va putea fi depasit de continut. Adica desi este un site dedicat bonelor, noi sa promovam mai mult date si informatii despre asistenta sociala din Suedia. Poate merge, poate nu – sau poate pana la urma renuntam la site si il punem in vanzare la bursa de domenii.

Site-uri noi in reteaua ClubSEO

Nu stiu ce mi-a venit asa dintr-o data si am cumparat toate TLD-urile disponibile pentru caut bona, probabil o investitie nerentabila, doar timpul va demonstra daca am sa recuperez banii investiti, fara a mai vorbi de timpul pierdut pentru a scrie textele. Avantaj? O parte din texte vin gratuit de pe pagina si grupul de pe FaceBook, desi trebuie mereu corectate, ceea ce nu prea imi sta in caracter, nici textele mele nu le prea corectez, asa ma trezesc cu zeci de greseli pe site-uri. Noroc ca nu fac asta si pentru clienti, ar fi culmea.

Stiti ce ma mira? Ca desi site-ul are vechime si este deja cunoscut – ma refer la caut-bona.info nu la cel nou, foarte putine bone si-au pus CV-ul, majoritatea scriu laconic: caut de munca si lasa telefonul. Mai mult, cand apar oferte noi scriu si ele: sunt interesata si gata. Apoi se mira ca altele care suna la telefonul angajatorului se angajeaza si ele nu. Sau cand apar locuri de munca in strainatate, cu casa si masa plus 500 de euro pe luna, drum platit, etc. comenteaza ca e putin. Dar tot ele zic ca o duc greu. Ce nu inteleg eu corect?

Bona Corbeanca

Site-ul Caut Bona te ajuta sa-ti găsești bona perfecta