Ce era de asteptat s-a intamplat, Dragos Patraru isi muta emisiunea la Prima TV, caci se pare ca la TVR nu-i de el. De vina sunt si el si conducerea TVR, caci sunt – erau – la al doilea mariaj, deci se cunosteau si ar fi trebuit sa stie ce sau cum stau lucrurile. Nu pricep insa de ce nu mai publica pe YouTube sub nume propriu, emisiunile din August si septembrie apar de pe un cont obscur. Asta-i viata, nu poti sa faci pureci daca esti inca necopt – in ideea ca pana la urma nu poti fi rebel pana la 100 de ani, vezi cazul Mircea Badea.

Starea Natiei/ Dragos Patraru s-a mutat la Prima TV

Ma bucur ca rezista Dragos Patraru, desi poate ca era cazul sa stea pe YouTube + FaceBook, sa nu se mai perinde peste tot, iar daca cineva vrea sa-i dea emisiunea, sa o cumpere zilnic ca la loterie. Asa ce sa zic, cand la TVR, apoi la Digi 24, iar la TVR si acum la Prima. Pacat ca nu mai este Zero TV a lui Diaconescu, era un loc bun de emisie, parerea mea.

De ce ma iau de Dragos Patraru? Pai de cine sa ma iau, daca nu de consateanul meu? Sunt eu mai bun ca el? Nici pe departe! Sunt altii mai buni ca el? Cu siguranta! Ma uit cu placere la Starea Natiei? Cu siguranta si cu mana pe inima: DA! Atunci de ce-l critic? Pai sa vada si el cum e, poate invata ceva din asta. E bine ca avem antreprenori si in domeniul asta, ca daca era sa ne uitam la La’s Fierbinti ajungeam cu totii la Vax Populi.

Starea Nației

Starea Nației/ Dragoș Pătraru s-a mutat la Prima TV