Astia de isi fac canale pe YouTube sau fac live-uri pe FaceBook au impresia ca o sa se imbogateasca, desi este clar ca la noile conditii impuse de cei de la Google, multi o sa stea doar sa piarda timpul. Dr Tetelu imi place si am impresia ca ia si ceva bani de la Altex pentru ca le face reclama “mascata”, nu direct prin laude ci amintind subtil de ei. Ma amuza modul in care o face, ma refer la comedie pe Vlog sa-i zic asa , desi nu are site ca nu are nevoie, scoate probabil suficient din vizionarile pe Youtube.

Tetelu de la Tetelejurnal promoveaza Altex pe YouTube

La ce moaca am parca as face si eu ceva de genul lui Tetelu asta, poate cu masca sa nu ma vada lumea. Dar sincer nu ma prea trage inima, pana una – alta ma uit la el si mai rad din cand incand la modul in care poceste numele astora de “sus”, cum face spume la gura si mai aflu si eu ceva noutati din sfera asta a politicului sau ridicolului din tara mea.

Daca ma uit la alte canale de YouTube ale unora care se mai si dau vedete la televizor, cred ca nea Tetelu are chiar talent si a si investit ceva in aceste clipuri, deja seamana a lucru profesionist. Evident ca nu o sa le placa de el la toti, altfel nu ar avea doar cateva z eci de mii de urmaritori, ar fi macar un milion – mama cum ar fi sa aiba si canalul nostru nu doar 12 k ci macar 100.000! Vise taica, vise la Tetelejurnal!

Tetelejurnal

Tetelu de la Tetelejurnal promoveaza Altex pe YouTube