Vad ca ma prinde Anul nou si eu inca nu am trecut de pragul de 1000 de articole, in schimb am descoperit lucruri noi, legate de SEO pe care vreau sa le experimentez. Acum cand stau la un pahar de palinca, vreau sa vad daca pot urca din pozitia 6,2 la 5 macar. Ma gandesc ca nu o sa pot scrie despre sarbatorile de iarna la infinit, nici despre Ardeal si obiceiurile de aici, dar macar pot sa vad daca se poate urca pe baza unor procedee onsite pe o nisa nu tocmai aglomerata.

Vine Anul Nou si eu inca nu am 1000 de articole

Am si o alta bucurie, candva cineva radea de domniile mele gen e4ro, mai spunea ca nu au sanse sa se ridice in SERP, etc. Mai mult, cand am vrut sa vand unul mi se oferea cam 400 de euro, venitul scos in patru luni, pe motiv ca e riscant sa investesti in astfel de site-uri. Uite ca azi am ajuns sa vad ca scoate 400 pe luna, doua luni consecutiv. Ma bucur ca nu am vandut cu 2000 de euro cat doream atunci – repet ca nu am primit acesti bani, caci daca se ofereau ii luam – ei bine azi se pot recupera cei 2.000 de euro in cinci luni – asta daca nu cumva suite-ul va mai creste in vizite, momentan are undeva la 500 pe zi din cautari si cam 1500 din social media.

In rest se pare ca 25% din site-uri abia scot cheltuielile, deci fie ma apuc de treaba, fie le abandonez, caci nu cred ca merita sa dau cateva sute de euro ca sa scoti profit zero! Dar ma bucur ca am investit in doua domenii .online, cam scumpe la 50 de dolari reinnoirea dar asta e, scoti de 5 – 6 ori pe luna pretul pe un an al domeniului!