Nu prea ma uit la emisiunea Visuri la cheie pentru ca am eu o problema – nu-mi place cand se arunca si se strica lucruri, care se pot face cadou unor nevoiasi, dar asta este o alta problema, ca dealtfel si legatura mea cu orasul/municipilul Campina. Ideea este ca familia Jitaru din Campina a fost ajutata, i s-a renovat casa – apartamentul [ fie vorba intre noi, in centrul orasului fara caldura si apa calda? ]. Nu o cunosc pe Andreea Jitaru si nici pe cele doua fetite ale ei, Andra si Stefania – dar am vazut ca ele sunt primele cand vine vorba de voluntariat.

Visuri la cheie, familia Jitaru si site-urile noi

Deci acum stai si te intrebi de ce se numeste asa articolul, ce legatura are site-ul web cu emisiunea Visuri la cheie. Ei bine, acestia au daruit falilei Jitaru un site – familiajitaru.ro, care in afara de sigla nu prea spune nimic. Ce este impresionant in cazul acestei familii este faptul ca desi ei se aflau intr-o situatie nu tocmai buna, Andra la numai 10 ani a pictat niste icoane si le vindea la licitatie ca sa ajute alt campinean. Asta da daruire, nu ce facem noi cateodata cand ne apuca jalea.

Revenind la site, ma gandesc ca ar fi bun unul mai fain, oricum nu am inteles ce vand ei acolo sau ce prezinta – am vazut veioza facuta de cei de la Vosuri la cheie, dar daca sunt de vanzare sau nu, asta nu am inteles. Culmea este ca site-ul ajuta, dar cred ca o pagina de FaceBook ar face de 100 de ori mai mult! Una confirmata, ca sa nu existe dubii!

Visuri la cheie

Visuri la cheie, familia Jitaru si site-urile noi