Am ajuns sa scriu articolul cu numarul 100 inainte ca site-ul sa implineasca o luna de viata, ceea ce zic eu e ok. Incepand de azi am sa-l las de capul sau, sa-si duca viata asa cum poate. Teoretic ar trebui sa sarbatorim prima luna de activitate pe 12.11.2015, ziua in care am cumparat domeniul si am postat primul articol pe blog. Culmea este ca am mai sicris si articole la comanda si am reusit sa scriu cateva si pe alte site-uri din portofoliu, deci am avut ceva de munca, dar zic eu ca a meritat!

Am ajuns sa scriu articolul cu numarul 100 pe ClubSEO

Scopul pentru care a fost creat site-ul a fost acela de a reuni aici webmasteri in formare, tineri care vor sa discute despre SEO sau marketing fara sa fie constransi de un regulament strict. Mai mult, am vrut sa punem bazele unui mic grup de content writeri care sa ofere servicii SEO de calitate, dar cred ca mi-am pus prea multe in cap. Evident ca sunt forumuri precum SeoPedia sau ArenaWeb, unde se invart sute de content writeri, webmasteri si mai stiu eu ce fel de ofertanti de servicii de calitate. O fi un site in plus ceva rau? Nu cred, pana la urma vom oferi resurse de promovare cui va dori sa colaboreze cu noi, in mod intamplator sau de ce nu, pe baza de contract pe termen mediu si lung.

Deci hai sa lasam ofertele pentru alta data, sa ne bucuram ca avem 100 de articole unice, pe un site care si-a inceput acum mai putin de o luna drumul prin hatisul de pe internet. Unde vom fi peste un an? Nu stiu, totul depinde de noroc, perseverenta si de ce nu, de talent!

blog-seo

Am ajuns sa scriu articolul cu numarul 100