Facem de mult eforturi de a ne diversifica ofertele de Content Marketing pe ClubSeo, poate ca e timpul sa ajungem si la clientii nostri de pe FaceBook. Poate ca multi nu inteleg pe deplin ce inseamna asta. Pe scurt e cam asa: creem continut pentru clientii nostri pentru a le spori vanzarile. Cum ne ajuta asta? Simplu, adminii distribuie continutul creat de noi in grupurile administrate de ei, pe pagini si astfel ajung la mai mult de 100.000 de potentiali clienti. Asta inseamna ca ei stau si asteapta? NU, ei pot continua promovarea pe cont propriu, dar este evident ca vanzarile lor vor creste pe termen mediu si lung.

Oferte Content Marketing pe ClubSeo

Cum anume cresc vanzarile prin Content Marketing pe ClubSeo? Destul de simplu: atunci cand postezi pe grupuri, tu de fapt agasezi cititorii care nu-si doresc serviciile tale, pe cand prin content pe site-urile asociate ClubSeo vei fi vazut exact de cei interesati. Adica cum se zice de obicei in domeniul marketingului online – public tinta garantat. Ce oferim noi? O tehnica folositaă in baza unei strategii cu focalizare pe obiective, nu pur si simplu o reclama aruncata la intamplare pe site-urile de socializare.

Ce putem noi sa-ti oferim? Un banner pe un site cu trafic de peste 50.000 de romani dintr-o anumita zona din Europa [ sa zicem Germania sau Elvetia! ], articole de prezentare si promovare diverse, nu o poza care apare la infinit in ochii membrilor din grupuri sau a fanilor de pe pagina ta. In plus noi creem continut, deci prezentam afacerea ta in mod obiectiv, iar cititorii nostri sunt siguri ca nu este o reclama oarecare.

Oferta speciala: creare site pentru afacerea ta! Ai site? Atunci poate e cazul sa facem o analiza a acestuia si iti putem oferi un feedback echidistant a ceea ce ai obtinut pana acum cu site-ul tau. Nu ai? Nicio problema, pe baza unui abonament lunar de doar 100 de euro iti putem oferi un site pe wPress.ro sau ro.Org.ro, unde vei avea gazduire gratuita! Tot gratuit ai si promovarea asigurata pe toate paginile si grupurile noastre! NR: abonamentul trebuie sa fie platit pe primele 3 luni!