Avem marea bucurie sa va anuntam ca incepand de acum produsele Avon se vand in regim Black Friday, adica la cele mai mici preturi posibile! Daca esti sa nu client Avon, nu mai conteaza – ceea ce trebuie sa faci acum este sa comanzi din magazinul online si sa iti cumoeri tot ce-ti doresti, la preturi imbatabile! Cosmetice de lux la preturi atat de mici, incat nu o sa-ti vina sa crezi!

Oferta Black Friday

Nu trebuie sa te conving eu ca produsele Avon sunt cele mai bune, asta o stie o lume intreaga, insa ce nu se stie este faptul ca azi este Black Friday in magazinul Avon! Profita si tu, alege din produsele din magazin si cumpara cu plata rambrurs! Intra pe site si cauta produsele in fuctie de brand sau mergi direct la categoria de produse pe care o cauti. Eu te sfatuiesc sa zabovesti putin si in noul catalog de iarna, cu siguranta nu te vei mai intalni cu aceasta ocazie pana la anul, deci este pacat sa o ratezi.

Dupa ce ai ales produsele nu trebuie decat sa astepti ca un reprezentant din zona ta sa te sune si sa-ti aduca produsele! Mai simplu decat asa chiar nu se poate! NU uita sa vezi si campaniile active azi: Campania Roz de la Avon si Campania respectului!

Avon Black Friday

Bucura-te de reducerile de la Avon cu ocazia zilei de Black Friday