Postul tv Acasa s-a transformat in Pro 2, iar lumea asteapta cu nerabdare continuarea serialului Petale de singuratate. Dupa ce sezonul 1 s-a terminat fanii au inceput sa ne intrebe cand va incepe sezonul 2, caci toti vor sa afle ce se va intampla cu eroinele noastre: Eylül, Songül, Cemre, Kader si Meral. Cu siguranta vreti sa aflati care este continuarea povestilor de dragoste, cine cu cine ramane, ce face Güney sau cum va vi dragostea lui Serkan dupa ce mama sa va pierde totul si va ajunge femeie de serviciu la scoala unde invata copii ei.

Cand incepe sezonul 2 din serialul Petale de singuratate la Pro 2

Vreti sa stiti cu siguranta ce pateste Kemal si daca vor scapa cele cinci prietene de el, nu-i asa? Va spun eu ca vor scapa si ca sfarsitul sau este pe masura faptelor sale, dar sa asteptam sa vedem impreuna sezonul doi din serialul Petale de singuratate. Pana cand Pro TV va relua serialul turcesc as vrea sa stiu ce personaj v-a placut cel mai mult? Sunteti deja unul dintre fanii paginii noastre pe FaceBook?

Cei dintre dumneavoastra care au vazut deja ultimul episod online sunt rugati sa nu dezvaluie finalul, iar cei ce nu au reusit sa o faca sunt invitati sa-l vada pe site-ul Cinema 24h, unde sunt postate regulat – la cerere – seriale si filme indragite de cititorii nostri. Cred ca va este dor si de simpaticul Toprak nu-i asa? Se va casatori el cu iubita sa sau va ceda in fata greutatilor? Ce va face Feride dupa ce-l va prinde pe iubitul eu cu o alta doamna langa el? Multe mai sunt de vizionat in sezonul 2 din serialul vostru indragit, asa ca va invitam sa tienti aproape pentru a afla data la care va fi difuzat!

Petale de singuratate

Când începe sezonul 2 din serialul Petale de singurătate la Pro 2