Dupa ce Loredana a fost eliminata de la Vocea Romaniei, editia a V-a in semifinale, iata ca vienri romanii trebuie sa voteze pe unul din cei patru candidati la titlul suprem si evident la premiul cel mare. Deci oricum am vedea lucrurile, cei trei ramasi in competitie sunt pe podium, sau nu? Daca ies cei doi finalisti ai lui Smiley pe locurile 1 -3?  Om trai si om vedea, important este sa votati si sa dati si voi euroiul la Pro TV, sa fie bani de premiu, nu-i asa?

Castigatorul de la Vocea Romaniei editia a V-a este …

Deci avem de ales intre Michel Kotcha, Tobi Ibitoye, Tobi Ibitoye si Cristina Balan, alte variante mai bune nu sunt! Evident ca favorit pleaca Smiley cu doi concurenti, dar nu se poate spune ca Moga si Chirila nu au sanse mari la titlu, asa ca in weekend nu ne mai ramane decat sa punem in loc ce cele trei puncte de suspensie numele castigatorului de la editia a V-a a concursului Vocea Romaniei! Patru nume, patru voci si un singur premiu. sa fie Marius Moga pentru prima data castigator cu al sau concurent? Sa reuseasca inlocuitorul lui Horia Brenciu aceiasi performanta si sa iasa de doua ori castigator? Sau sa fructifice Smiley cei doi concurenti si sa-l egaleze pe Brenciu?

Indiferent cine va fi castigator si va incasa cei 100.000 de euro, tot noi am avut de castigat  ( ma rog, cei care s-au uitat d ela inceput pana la sfarsit, eu spre rusinea mea, nu am reusit sa vad nicio emisiune pana la capat, dar macar am scris despre ele ). Fiti cu ochii pe Pro TV!

Finala Vocea Romaniei 2015

Castigatorul de la Vocea Romaniei editia a V-a este