Am ales sa-mi fac un implant dentar la mandibula si maxilar intr-o singura zi prin sistemul Fast & Fixed, in Romania – dezi aveam si posibilitatea sa o fac in Republica Moldova. De ce am ales clinica din Bucuresti? Pentru ca mi s-a oferit posibilitatea sa fac interventia cu anestezie generala, iar eu sufar de o fobie de stomatolog, asa ca a fost singura varianta. Operatia a durat practic de la ora 14:00 pana seara la 11, iar a doua zi mi s-a pus si coroana dentara de jos.

Cat costa un implant Fast & Fixed in Romania, preturi  – Israel, Corea sau Germania

Ca sa iti pui toti dintii, sus si jos – deci ca si cum ai avea edentatie totala – desi la mine nu era cazul, dar o paradontoza avansata m-pa determinat sa nu risc o lucrare sus iar jos nu, te costa in jur de 11.000 de euro! Nu e putin, asta e sigur, mai ales ca vorbim de pretul minim, varianta cu produse din Israrel. Am ales implantul Fast & Fixed pentru ca nu suport interventiile la stomatolog, deci ce puteam sa fac? Prima etapa, cea provizorie costa minim 31.000 de lei, inseamna ca primesti o lucrare fixa provizorie – doar dintii sunt proviozorii si trebuiesc schimbati dupa mininim sase luni.

A doua etapa costa minim 8.000 de lei pentru mandibula sau maxilar, adica inca 16.000 de lei. Va trebui sa mergeti odata pe luna la control si la eventualele curatari ale dintilor, apoi de dpua ori pe an. Asta daca veti sa aveti tul sub control. Luni si marti m-am operat, astept sa-mi revin si sa pot spune mai multe deste o astfel de interventie. Pana azi este semi ok, adica am dureri dar le tin sub control cu Ketonal, sunt umflat si nu prea vorbesc perfect, dar sper sa se termine faza asta cat mai curand.

Fast and Fixed preturi

Cat costa un implant Fast & Fixed in Romania, preturi – Israel, Corea sau Germania