Recunosc ca sunt unul dintre fanii filmelor gen Captain America – primul Razbunator, asa ca de cate ori am posibilitatea adaug filmele in cinemateca persoanala – site-ul 4Cinema.Info, chiar daca sotia spune ca am ramas inca un copil. Nu cred ca filmele cu Capitanul America sunt doar pentru copii, chiar daca nici mari realizari psihologice nu sunt. Dar ce film online sa vezi in weekend, daca nu unul de aventuri, cu super eroi, inclusiv cele din seria X-Man? Toate au sa zicem asa, savoarea lor.

Captain America – primul Razbunator online subtitrat in limba roamna

Am reusit sa adaug azi online filmul Captain America – primul Razbunator, cu subtitrare in limba roamana. Toti prietenii de pe Cinema 24H il pot vedea acum in mod gratuit! Veti scapa de reclame, nu suntem dintre cei ce cauta sa va incarce ecranul cu zeci de ferestre, doar vrem sa fin impreuna membri ai aceluiasi club. In acest film este vorba de lupta cu Hidra, o arma ce ar fi putut schimba lumea, daca nu era oprita de Capitanul America.

Da, este un film de fictiune, nimic adevarat si pregateste odata cu lansarea sa in anul 2011 seria de filme cu super eroi, inclusiv Iron Man – omul de otel, daca ati fost atenti deja Stark este inclus printre personaje. Filmul are si o pagina pe FaceBoook cu peste 16 milioane de fani, nu e chiar putin nu-i asa? Iar eu am vazut si ultima serie, Căpitanul America: Război civil. Va invit si pe voi sa-l urmariti, insa nu va aruncati la site-uri ilegale de filme online, riscati sa va captusiti cu ceva “animalute” pe PC! Vizionare placuta!

Captain America - primul Razbunator online

Captain America – primul Razbunator online subtitrat in limba roamna