Portalul ClubSeo este un site care te ajuta sa te promovezi in mod GRATUIT, NU este o sursa de link-uri, deci NU incercati sa abuzati de oferta gratuita din acest moment. Orice incalcare a conditiilor de publicare are drept efect stergerea articolelor postate sau trimise spre aprobare. Desemenea site-ul ClubSeo va ofera posibilitatea sa discutati despre metode de promovare a site-ului dumneavoastra in conformitate cu cerintele Google. Orice subiect din aceasta categorie va fi tratat de noi ( impreuna cu voi ) la categoria SEO – insa site-ul nostru nu trebuie confundat cu un forum pe aceasta tema.

Cum ma ajuta ClubSEO sa ma promovez

Cred eu ca principul este destul de usor de inteles, in primul rand ati observat ca noi postam zilnic pe site, iar acesta este indexat imediat, deci informatiile ajung direct la cititori in acelasi moment – imediat dupa publicare. Al doilea moment este publicarea pe pagini de FaceBook ce insumeaza in acest moment peste 50.000 de fani, deci o parte dintre cei care citesc un articol ar putea fi interesati si de postarea dumneavoastra pe acest site.

Efectul cumulativ: in mod evident ca odata cu inmultirea articolelor pe diverse teme de pe site va creste si popularitatea site-ului, inclusiv traficul pe site. In acest fel si articolele publicate de voi vor fi mai accesate si deci scopul publicitar este atins. Nu in ultimul rand ar trebui sa tineti cont ca in acest moment serviciile sunt 100% gratuite!

Sevicii cu plata in acest moment: avem disponibile partu bannere publicitare – unul in header cu dimensiunea 728 x 90, unul in sidebar cu dimensiunea de maxim 300 x 300 si doua in top si bottom articole. Pretul pentru un banner este de 15 euro in header si 10 euro pentru restul. Ne gandim si la o varianta de a publica inca un banner in continutul articolelor ( deci va apare in fiecare articol de pe site ).

Promovare online